Ücret ve Burs Olanakları

Programa her yıl 30 (10 yetişkin alt-dalına, 10 çocuk-ergen alt-dalına, 10 çift-aile alt-dalına olmak üzere) öğrenci kabul edilmesi planlanmaktadır. İngilizce Hazırlık ya da Bilimsel Hazırlık programlarına devam etmek zorunda olan öğrenciler bu sayının dışındadır.

Başarı ve ihtiyaç ölçütleri göz önüne alınarak az sayıda kısmi burs olanağı sağlanabilecektir (detaylı bilgi için: Sık Sorulan Sorular). Burslu öğrencilerden, Psikoloji Lisans veya Yüksek Lisans Programları için eğitimlerini aksatmayacak şekilde, asistanlık yapmaları beklenecektir.

Bilimsel Hazırlık düzeyinden programa kabul alan öğrenciler için burs imkânı sağlanamamaktadır.

Programımıza başvurmayı düşünen öğrencilerin diğer kurumlardan alabilecekleri bursları araştırmalarında da büyük fayda vardır. Örneğin, her yıl, TÜBİTAK tarafından, belli alanlarda lisans öğrenimi görmüş kişilere, ağırlıklı not ortalamaları ve ALES puanlarına bakılarak yüksek lisans bursu verilmektedir.

Program Ücreti dosyasına ulaşmak için lütfen tıklayınız